KICK on ripsiä ja kulmia upeasti hoitava ja vahvistava tuote, joka sopii Sinulle, joka toivot luonnonripsiisi ja/tai kulmiisi lisää pituutta ja vahvuutta. Tuote soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös ripsien kestotaivutuksen tai kulmien laminoinnin jälkeen vahvistaen ripsiä ja kulmia hoitojen jäljiltä. Voit käyttää KICK Lash & Brow Nutritionia myös ripsienpidennysten kanssa.

Riittoisan KICKin tarkkaan valitut ainesosat vahvistavat ja hoitavat päivittäin käytettynä ripsiäsi ja kulmakarvojasi sekä kosteuttavat samalla kulmien alueen ihoa.
Kofeiini virkistää pintaverisuonien verenkiertoa ja stimuloi ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Biotiini aktivoi keratiinin muodostumista ja edistää siten ripsien ja kulmakarvojen kasvua. Pantenoli kosteuttaa ja vahvistaa ripsiä sekä kulmakarvoja ja saa ne näyttämään hyvinvoivilta. Hyaluronihappo kosteuttaa ripsiä ja kulmakarvoja sekä tekee niistä paksummat.

Lopputuloksena vahvemmat ja pidemmät ripset sekä kulmakarvat!

#KICK #lashandbrownutrion #hoitaajavahvistaa #kauniitripset #upeatkulmakarvat #kofeiini #biotiini #pantenoli #hyalyronihappo #vahvatripset #tuuheatkulmakarvat #beautifulbrows #lashlovers #lashlift #browlift

Powered by SmugMug Owner Log In