Alta löydät mallitekstejä, joiden avulla voit kertoa sosiaalisen median kanavissa, asiakassähköposteissa ym. asiakkaillesi Beyond-kaupasta sekä kaupassa suosittelulinkkisi kautta tehdyistä ostoksista myös sinulle kertyvistä eduista.

Voit hyödyntää tekstejä sellaisenaan tai muokata niitä haluamallasi tavalla. Muistathan aina liittää mukaan henkilökohtaisen suosittelulinkkisi, jonka löydät LashLovers-verkkokaupasta asiakasprofiilistasi. Instagramissa linkki on mahdollista lisätä Bioon, jolloin asiakas pääsee sitä kautta kätevästi ostoksille Beyond-kauppaan.

Alta löydät myös listan hashtageja, joita voit käyttää Instagram-julkaisuissasi. Mallitekstejä ja infoa tuotteisiin liittyen löydät  puolestaan Tuoteinfoa-kansiosta. 

----------
#beyondkauppa #beyond #kauneudenverkkokauppa #lashloverskotihoitotuotteet #beautywash #beautysplash #kick #ripsiseerumi #kulmaseerumi #beautifulbrows #magneettiripset #suosilaatua #suosittelen #ostamallatuet #tukijärjestelmä #kotimainenverkkokauppa

----------
Beyond on uusi kauneuden verkkokauppa, josta saat nyt tilattua laadukkaat LashLovers®-kotihoitotuotteet edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyvät esimerkiksi suositut Beauty Wash -puhdistustuotteet, ihanat Beautiful Brows -kulmavärisetit täydellisten kulmien loihtimiseen ja upea uutuus KICK Lash + Brow Nutrition, joka tekee ripsistä ja kulmista vahvemmat ja tuuheammat. Ja paljon muuta ihanaa!  Tilaamalla tuotteita henkilökohtaista suosittelulinkkiäni käyttäen, tuet myös yritystoimintaani. Kaikki linkkini kautta tehdyt ostokset kerryttävät  minulle ostosrahaa kauneuden ammattilaisten LashLovers-tukkuun.  Henkilökohtainen suosittelulinkkini on: (tähän linkki). Kiitos tuestasi!

----------
Tilaa nyt ihania LashLovers®-kotihoitotuotteita lahjaksi ja pukinkonttiin Beyond-verkkokaupasta! Käytä tilatessasi henkilökohtaista, biosta löytyvää suosittelulinkkiäni, niin ostoksesi kerryttävät minulle ostosrahaa kauneuden ammattilaisten LashLovers®-tukkuun. Kiitos!      

----------
Kaipaatko pikaisesti Beauty Washia tai muita LashLoversin kotihoitotuotteita, mutta et ehdi poiketa hoitolaani ostoksille? Nyt voit tilata tuotteet kätevästi itsellesi Beyond-verkkokaupan kautta. Kun käytät tilatessasi henkilökohtaista suosittelulinkkiäni, kertyy ostoksista myös minulle ostosrahaa LashLoversin kauneuden ammattilaiskauppaan. Suosittelulinkkini löydät biosta. Iso kiitos tuestasi! 

----------
Hei ihana asiakkaani, tekemällä ostoksia uudessa, upeassa  Beyond.fi -kauneuden verkkokaupassa, tuet myös oman kauneuden ammattilaisesi toimintaa. Tilaa tuotteet kotiisi (biostani löytyvän) suosittelulinkkini kautta. Saat itsellesi tutut, laadukkaat tuotteet ihon puhdistukseen ja hoitoon sekä ihania uutuuksia ripsille ja kulmille. Kerron sinulle mielelläni lisää LashLoversin kotihoitotuotteista! Kaikista linkkini kautta tehdyistä ostoksista kertyy minulle puolestaan ostosrahaa työssäni käyttämieni tuotteiden lunastamiseen. Kiitos tuestasi! 

----------
Tutustu nyt uuteen kauneuden Beyond-verkkokauppaan! Sieltä saat ihanat LashLovers®-kotihoitotuotteet kätevästi ja nopeasti sinua lähinnä olevaan noutopisteeseen toimitettuna! Kun käytät tilatessasi henkilökohtaista suosittelukoodiani (koodi tähän), kertyy minulle ostosrahaa kauneuden ammattilaistukkuun. Suosittelen lämpimästi laadukkaita LashLoversin tuotteita! Iloisia ostoshetkiä!

----------

Powered by SmugMug Owner Log In